Despre noi


SC LG B2B LAUNDRY SRL are ca domeniu principal de activitate importul și distribuția echipamentelor profesionale pentru spălătorii de rufe industriale, spălătorii self service și clienți B2B.

Societatea noastră și-a început activitatea în 2018, reușind în scurt timp să dezvolte cu succes numeroase proiecte de antreprenoriat, care aduc beneficii directe clienților B2B. Vă oferim mașini profesionale de spălat rufe LG, conceptul de spălătorie self service LG LAUNDRY LOUNGE, precum și gama completă de echipamente industriale pentru spălătorii de rufe de la producătorii de top din domeniu.

Suntem orientați către nevoile clientului, adoptăm cele mai noi soluții tehnologice, avem o experiență îndelungată în activitatea spălătoriilor profesionale, fiind capabili să îndeplinim cerințele clienților pentru fiecare problemă, de la vânzări până la asistență tehnică. Prin cunoștințele și procedurile aplicate în societatea noastră, suntem în măsură să pregătim și să oferim proiecte personalizate într-un timp foarte scurt.

Misiunea noastră

Să contribuim la dezvoltarea conceptului LG Laundry Lounge, pentru a aduce avantaje multiple atât pentru antreprenori cât și pentru clienții care vor beneficia de serviciile spălătoriilor, atât de necesare pe piață. Să oferim cele mai performante și moderne echipamente pentru dotarea completă a spălătoriilor de rufe.

Cui ne adresăm?

Ne adresăm în principal spălătoriilor, spitalelor, industriei HORECA, institutiilor sociale, unde suntem siguri că vom aduce contribuții valoroase pentru clienții noștri..

Pentru că ne pasă de clienții și viitorii parteneri, LG B2B LAUNDRY pune accentul pe încredere, reciprocitate și respect, clădind astfel o relație stabilă și de lungă durată.

UN PARTENERIAT DE SUCCES