Experiența noastră este beneficiul dumneavoastră!

LGB2BLAUNDRY are o bogata experienta si cunostinte extinse in domeniul spalatoriilor, intelegand tendintele de piata si nevoile clientilor B2B
Slider

 Servicii oferite clientilor LG


Servicii la nivel înalt, calitatea produselor și satisfacția completă a clienților. Aceasta este filosofia care ne-a ghidat până astăzi și care va continua să ne ghideze în viitor, pentru a atinge noi obiective și a avea succes în continuare.

Informații tehnice

Mașinile de spălat și uscat LG pot fi ineficiente, dacă nu există cunoștințe concrete de utilizare, iar oamenii implicați nu folosesc corespunzătoar echipamentele profesionale de spălare.

Mai mult

Consultanță

Suntem alături de dumneavoastră în tot acest proces. Societatea noastră vă oferă informații utile, sfaturi și strategii pentru afacerea dumnevoastră, astfel veți beneficia de consultanță gratuită pentru fiecare provocare pe care o întâmpinați în dezvoltarea spălătoriilor Laundry Lounge.

Mai mult

Concepte spălătorii

Prin cunoștințele noastre și strategiile pe care le-am dezvoltat pentru viitoarele întreprinderi, compania noastră asigură sprijin deplin și cooperare eficientă pentru realizarea spălătoriilor textile Laundry Longue.

Mai mult

Service și instalare

Asigurăm realizarea unui circuit eficient a echipamentelor industriale de spălat LG, interconectate între ele și instalate corespunzător pentru a valorifica funcționalitatea lor cât și spațiul de desfășurare al clienților în spălătoriile self service.

Mai mult

Prin cunoștințele și procedurile aplicate în societatea noastră, suntem în măsură să pregătim și să oferim proiecte personalizate într-un timp foarte scurt. Avem grijă totodată de natură și de mediul corespunzător de lucru.

LG B2B Laundry este partenerul dumneavoastră de încredere pentru o afacere prosperă.

UN PARTENERIAT DE SUCCES